2012-08-28

2012-08-12

2012-07-22

PUASA

Alhamdulillah, da masuk bulan Ramadhan... Sama-samalah kita meningkatkan amal kita



Kepada Cik Elya Syuhada, semoga menjalani ibadah umrah dengan baik...

2012-07-16

Baby....

Saye rase nak panggil awak baby la... comelllllll je gitu...

okey..saye plak panggil awak babi! ahahahaha.....

2012-07-02

2012-06-28

2012-06-27

2012-06-21

kerja..

Bos, walaupon anda sedikit marah dan menegur, saya hargai cara profesional anda... cayalah!

Vielen Dank f├╝hrend!!!!

2012-06-17

2012-05-25

2012-05-12

2012-04-01

Paku

Setahu gua orang gune paku untuk buat rumah, tempat gantung jam, sangkut baju, sambung tali ampaian kat rumah sewe.

Tapi kadang-kadang ade jugak yang gune paku untuk tampal tayar..

Jahanam mane la main paku tengah jalan... 3 Batang ko bagi kat aku.....Terima kasih di pagi isnin yang sesak!

2012-02-11

Sesak la!!

Dah lame gua tak drop criter kat blg gua ni. Tadi gua bukak link blog ni tapi memang dah ade 2 ekor labah-labah baru bertelur. Biasa la, berlatih jadi seniman negara..

Semalam gua jalan dengan kawan baik gua, Tengah sedap drive, tiba gua jerit... Adoi sesak napas la!!!

Slamber kawan gua sound.. meh gua buat CPU!!!

Gua baru nak sambung macam care 'boboi' ,Cueen Park Rangers!!! tapi tetibe missing letter... Gua relaks je tapi membe gua ni sampai ke hari ni tak mesej gua sebab malu la kot!